Over het team van Vruchtklaar

De missie van Vruchtklaar

Een baby op de wereld zetten is een van de mooiste momenten in een mensenleven. Een onbeschrijfelijke ervaring! En wij, Ann en Christel van Vruchtklaar, maken daar graag deel van uit. Onze missie is heel simpel: wij willen niets liever dan samen met jou en je partner aan de slag gaan om jullie vruchtbaarheid een gezonde boost te geven. Je vrucht-klaar maken als het ware.


We geloven heel sterk in een oerenergie die je je kindje meegeeft. Door aandacht te hebben voor preconceptiezorg in de maanden voor je zwanger wilt worden, kun je je kind de juiste energie meegeven voor de rest van zijn leven.


Zodra je zwanger bent, roepen we uiteraard eerst luidkeels ‘yes!’ … om daarna alles op alles te zetten zodat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap. Als de bevallingsdatum nadert, kun je erop rekenen dat met onze ondersteuning alles vlotter en natuurlijker verloopt.


Om je alle ondersteuning te verlenen die we hier beloven, kiezen we voor een unieke aanpak. Vruchtklaar is gespecialiseerd in een bijzondere mix van testen en behandelingen die het beste uit de westerse en oosterse geneeswijzen combineren. Zo krijgt jouw kind de best mogelijke start. 

Ons team

Ann Jamers

Vroedvrouw

Acupuncturist

Preconceptie specialist

Christel Vermeylen

Vroedvrouw

Acupuncturist

Orthomoleculair voedingsspecialist

An Jansen

Vroedvrouw

Acupuncturist

Preconceptie specialist

De visie van Vruchtklaar

We zijn allemaal trotse bezitters van een lichaam. En als je aan kindjes denkt, dan verwacht je dat je lichaam die klus wel vanzelf klaart. Helaas draait het vaak anders uit … Je lichaam doet niet altijd wat je ervan vraagt.

Vruchtklaar geeft jou het besef dat je zelf deel uitmaakt van de oplossing!


We leren je opnieuw luisteren naar je lichaam en de signalen die het geeft. Beschouw je lijf niet als vanzelfsprekend, maar verzorg het zoals het hoort.

Breng jezelf – en dus ook je voortplantingscellen – in een optimale conditie door gezond te eten, hormoonverstoorders te vermijden, je stress een halt toe te roepen, enzovoort. Deze preconceptiefase vraagt de nodige voorbereiding, maar het is een inspanning waarmee je je kind de juiste oerenergie meegeeft voor de rest van zijn leven.


Kortom: neem zelf het heft in handen en zorg ervoor dat de natuur haar werk kán doen. Bij Vruchtklaar helpen we jou daar graag bij. 

Let’s do this together!

arrow_drop_up arrow_drop_down