energetische acupuctuur

Reviews van mijn patiënten

Ervaring acupunctuur ifv kinderwens

Ik heb een zeer positieve ervaring met acupunctuurbehandelingen tijdens mijn zwangerschapswens.

Ik zou het dan ook voor iedereen aanraden bij wie ‘zwanger worden’ niet zo (snel) verloopt als men gehoopt had.

Na 2 jaar van intens verlangen naar een kindje en 2 miskramen verwerkt te hebben, was ik ten rade gegaan bij een vruchtbaarheidskliniek. Nochtans waren bij ons geen lichamelijke en/of genetische problemen te vinden. 

Na 4 IUI pogingen ben ik daarmee gestopt wegens psychisch en lichamelijk te belastend.

Na 1 maand rust te nemen en alles op een rijtje te hebben gezet, ben ik begonnen met een acupunctuurbehandeling bij Ann Jamers. En raad eens wat? Na 1 cyclusbehandeling was ik zwanger! Ondertussen ben ik 33 weken ver.


Mocht ik dit alles overdoen, zou ik eerst naar Ann zijn gegaan alvorens het medisch circuit in te duiken.

Het is zo ontzettend belangrijk dat lichaam en geest in harmonie zijn met elkaar. Iets wat acupunctuur zeker betracht.

Naast het feit dat Ann zeer professioneel is in haar vak, heeft ze een heel groot hart. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. En ik kon al mijn angsten, twijfels en gedachten bij haar kwijt. Dat werkte heel bevrijdend voor mij. 

Ze leerde me ook terug te vertrouwen op de natuurlijke werking van mijn lichaam aan de hand van cyclusopvolging.

Zo liet Ann me inzien dat je lichaam echt wel eerst klaar moet zijn om ontvankelijk te kunnen zijn. Ook al dacht ik dat ik er alles van wist hoe zwanger te geraken, er waren dingen die ik niet meer kon zien door spanning en verdriet. 

Dankzij haar grote kennis ivm vruchtbaarheidsbevorderende zaken (voeding, leefgewoonten) kwam mijn lichaam nog sneller in balans. De acupunctuur gaf me een heerlijk gevoel, eentje van diepe ontspanning en alles loslaten. Erna voelde ik me als herboren. Vanzelfsprekend ben ik Ann heel dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan heeft. 

Ze heeft me echt geholpen om dat ene mooie bloempje te laten groeien in mij …


Marjan

Zwanger worden 

We hadden meer en betere kwaliteit embryo's na de acupunctuurbehandeling


Na 3 mislukte ICSI pogingen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap raadde men ons aan om eventueel eens met accupunctuur te combineren. Zo kwamen we bij Ann terecht.


Dankzij de accupunctuur, voedingstips enz. had ik niet alleen veel minder last van alle hormonen die ik moest nemen, ik was ook veel relaxter tijdens de hele behandeling.


Na 4 mislukte pogingen was deze de eerste in combinatie met accupunctuur, en het resultaat was er duidelijk. We hadden meer en betere kwaliteit embryo’s, en we konden er voor het eerst ook nog een paar goede invriezen.


Die hebben we echter niet nodig gehad, want we kregen eindelijk goed nieuws! 


5 jaar geleden hadden we gedacht altijd onder ons 2 te blijven, maar ondertussen wachten we vol spanning op de komst van ons tweede kindje! 


D en LMijn ijzertekort maar ook mijn eindeloos gepieker werd letterlijk weggeprikt met acupunctuur


Ze zeggen al wel eens “ Een gezonde geest in een gezond lichaam”. En met acupunctuur heb ik dit aan de lijve ondervonden. 


Ik kwam bij Vruchtklaar terecht  toen ik voor een tweede keer zwanger wilde worden.


Er werd uitgebreid de tijd genomen en naar me geluisterd. Ik werd nauwgezet opgevolgd en leerde mijn lichaam beter kennen. Alsook welke voeding goed/niet goed voor me was en hoe ik mijn levensstijl (rust, regelmaat, zelfzorg) kon verbeteren.


Door het prikken verhoogde mijn slaagkansen voor IVF. Ondertussen heb ik een gezonde dochter en zijn er nog enkele cryo’s ingevrozen.


Waar in het ziekenhuis vaak geen tijd en plaats is voor emotionele ondersteuning, heb ik dit wel verkregen bij Ann Jamers/Vruchtklaar.


Later, na mijn bevalling voelde ik me vaak moe, geïrriteerd, futloos en piekerde ik vaak. Opnieuw ging ik naar Vruchtklaar. Ik kreeg een behandeling voor o.a. mijn ijzertekort maar ook mijn eindeloos gepieker werd letterlijk weggeprikt. Wat eerst een psychisch probleem leek te zijn werd verholpen met enkele acupunctuursessies. 


Ik kan de acupunctuurbehandeling bij Vruchtklaar iedereen aanraden. Je lichaam én geest worden behandeld en je voelt je meer, en weer in evenwicht.


Nathalie

Ontspannen en met een hoop tips stap ik hier elke keer weer buiten!

Je wordt er ontvangen door een fijne vrouw met warme persoonlijkheid en superveel kennis over de Chinese geneeskunde (vroedvrouw-acupuncturist - kruiden,...)

Tijdens de behandeling krijg je veel info mee waarmee je zelf aan de slag kan (voeding, kruiden,.. ,massa aan tips)

En wanneer de naaldjes hun werk doen heb je elke keer weer tijd om tot bij jezelf te komen - ontspannen even reflecteren of gewoon zijn! 

Zalig gewoon!

N.

Pms blijft weg!

Ongelooflijk hoe Ann mij al geholpen heeft,,, haar naaldjes doen wonderen!

Ook elke keer de nuttige tips om je lichaam sterker te maken...

Elke keer ben ik blij dat ik weer geholpen word om mijn actief leven aan te houden.

Alle PMS kwaaltjes heb ik gehad, maar ben ze door de behandelingen van Ann ook weer kwijt geraakt! Ongelooflijk bedankt,

Sonja x

Ze neemt tijd voor iedereen

Ann is echt de liefste persoon. 

Ze neemt haar tijd voor iedereen.

Ik ga hier alle keren met een goed gevoel buiten.

Nog niet zwanger maar heb er echt vertrouwen in.

Ann doet dat super goed,

Örgún

Miskramen in de voorgeschiedenis

Bij Ann kom ik elke keer weer helemaal tot rust!

Ze heeft een hart van goud en een luisterend oor voor elk probleem.

Ann hielp me, na 4 miskramen terug energie te vinden en te blijven geloven in de kracht van mijn lichaam. 

Ondertussen ben ik ruim 20 weken zwanger en super gelukkig.

Dankjewel Ann voor de begeleiding!

Annelien x

Kerstcadeau 

Ann heeft mij geholpen op een moment dat wij al een langer traject aflegden in onze kinderwens.


De tussenkomst van het ziekenhuis van de afgelopen maanden bleek geen succes te zijn en daarom besloten we om acupunctuur bij in te zetten.


Toen we op kerstdag hoorden dat onze geplande IUI niet meer kon doorgaan, waren we er het hart van in. Op dat moment had ik al drie afspraken bij Ann achter de rug.


Twee weken later, op mijn verjaardag, kreeg ik via een bloedname te horen dat ik in verwachting was! Na al die maanden natuurlijk en met medische hulp proberen was het eindelijk gelukt en dit allemaal dankzij Ann.


Ze gaf me de juiste vitamines, zette wekelijks naalden op gerichte plaatsen en gaf bruikbare tips. Een kerstwonder dat wij mogen verwelkomen in september en dit na slechts één maand acupunctuur te krijgen. Wat zijn we blij en dankbaar. Dank je wel! 


—- Eline

Vruchtklaar mag je letterlijk nemen!

Superlieve en aangename persoon! Altijd kom ik hier buiten met een aangenaam gevoel, ze neemt haar tijd voor iedereen. Nog niet zwanger > maar ik geloof zeer sterk dat het goed komt! Vruchtklaar mag je letterlijk nemen!!! Dank je Ann!!! Jamila


Dankjewel voor alles!


Dag Ann,

Na onze laatste icdi-behandeling was ik meteen zwanger na een bezoekje bij jou, terwijl het daarvoor al 2 jaar niet lukte! 

Nu ben ik bevallen van een prachtig zoontje, Jona

1000x dank! 

En tot ziens...

Groetjes, Kim

Badbevalling


Ons zoontje is afgelopen week geboren. Hij doet het super goed. Ik ben zoals gewenst in bad kunnen bevallen. Het was heftig maar de geboorte. is uiteindelijk zonder al teveel interventies kunnen gebeuren. Ik ben superdankbaar! Dankjewel voor alle steun Ann tijdens ons ganse traject van kinderwens tot nu gezonde baby. Tot snel

I K

Ik ben nu ongelooflijk trots op mijn lijf


Elke week kijk ik uit naar mijn afspraak met Ann: haar steun, geruststelling, wijze woorden, ontelbare tips en uiteindelijk ook steeds de magie van de naaldjes die me helemaal tot rust brengt!

Ook al ben ik nog niet zwanger, heb ik wel al veel vooruitgangen geboekt - fysiek en mentaal :-)

Ik ben ongelooflijk trots op mijn lijn en mijn "zijn" en zet mijn proces hier in volle vertrouwen (in mezelf en in de acupunctuur) en met veel plezier verder! 

Bedankt Ann!

Hanne