Wat is bioresonantie?

Wat is bioresonantie?

Ieder lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen. Die cellen bestaan uit moleculen en deze moleculen bestaan weer uit atomen. Elke atoom heeft zijn eigen elektromagnetisch veld. Dit ‘magneetje’ wordt in stand gehouden door de positief geladen protonen in de kern en de daaromheen draaiende negatief geladen elektronen.

De ladingen van de atomen geven aan de molecule een eigen trilling. Alle cellen hebben door hun verschillende moleculaire samenstelling hun eigen specifiek elektromagnetisch veld, en dus een eigen trilling. Dit wil zeggen dat hormonen, mineralen, vitaminen, aminozuren, bacteriën, virussen, voedingsstoffen,… elk hun unieke trillingsfrequentie hebben.

Wanneer de trillingsfrequentie verstoord is, ontstaan er klachten.

 

Hoe werkt bioresonantie? 

De eerste stap is een grondige, zeer nauwkeurige meting van je cellen. Zo kunnen blokkades, hormonale verstoringen, tekorten aan voedingsstoffen, de werking van je opnamesysteem,… nagekeken worden.

Nadat de totale gezondheidstoestand van je lichaam in kaart is gebracht, worden alle voedingsmiddelen nagekeken. Zo kan er achterhaald worden welke voeding een negatieve invloed heeft op de werking van je lichaam en/of vruchtbaarheid.

Als laatste stap wordt er uitgemeten welke voedingssupplementen het beste opneembaar zijn voor jouw lichaam. Ieder mens reageert anders. Zo kan merk A ideaal zijn voor jou, en merk B dan weer het beste zijn voor je buurvrouw.

 

Voor wie? 

De test en behandeling zijn volstrekt pijnloos en gebeuren terwijl je heerlijk kan relaxen in een aangename stoel. Dat maakt deze test geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's.

Eigenlijk kan je een bioresonantietest zien als een ‘overzichtsmap van je lichaam’. Na de test weet je wat je cellen allemaal aan het doen zijn – welke stoffen je teveel of te weinig in je lichaam hebt en welke voedingsmiddelen je best in de kast laat staan.

Ook als je de oorzaak van krampen, reflux, overmatig huilen bij je baby’tje wil achterhalen, brengt een bioresonantietest vaak een antwoord op je vragen.

Bioresonatietherapie kan dan ook gebruikt worden bij een grote verscheidenheid aan klachten. Voedselintoleranties, spijsverteringsproblemen, chronische pijn en vermoeidheid, slapeloosheid, angsten, gedragsveranderingen bij kinderen,….

 

Fertiliteit

In onze praktijk passen we de bioresonantie vooral toe om je lichaam op celniveau te scannen en op die manier inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand ervan. Zo weten we precies wat er in de weg staat van je vruchtbaarheid en kan het ook heel gericht behandeld worden. Is het bijvoorbeeld een tekort aan bepaalde voedingsstoffen? Is het je hypofyse die verkeerde signalen doorgeeft? Is je opnamesysteem verstoord? Zit er ergens een structurele blokkade in de weg? Na de test heb je hier een duidelijk inzicht in en wordt er een stappenplan uitgewerkt dat specifiek op jouw lichaam en problematiek is afgestemd.

 
Reactie plaatsen